STÖRST AV ALLT ÄR FAMILJEN

Charlies resa hos Nowaste

Ibland kan du plötsligt vara på en plats i livet där du behöver ett nytt arbete. Där befann sig Charlie Lindell när han först sökte till Nowaste år 2018. Charlie är en 24-årig kille vars högsta dröm är att en dag åka och se favoritlaget Manchester City på hemmaplan. Men just nu har han en livsomvändande händelse inträffat. Charlie har nämligen blivit pappa.

 

Det var under hans tidsbegränsade anställning, när julruschen var som värst, på Coolstuff-terminalen som Charlie fick reda på att han skulle bli pappa. Julen passerade och anställningen började lida mot sitt slut.

När jag fick höra att det inte fanns en ledig tjänst efter julen så blev jag ganska nervös. Jag trivdes väldigt bra och när jag fick reda på att jag skulle bli pappa så fanns det inget annat alternativ än att skaffa ett tryggt jobb. Jag ville verkligen fortsätta på Nowaste, så i hopp om att en lucka skulle dyka upp så valde jag att ha is i magen.

Det dröjde inte länge innan Charlie fick ett samtal från arbetsledaren. En tjänst hade blivit tillgänglig och Charlie blev erbjuden att komma tillbaka till Nowaste, på Everfresh-terminalen, där samtliga medarbetare får sin första introduktion och utbildning i orderhantering.

Det är kanske inte det roligaste jag vet att plocka ordrar om dagarna men kollegorna runt om mig gör fett mycket, så därför är det roligt att komma till jobbet. Det är såklart ett arbete där du lyfter mycket men jag tycker inte det är så jobbigt. Kraven som ställs är rimliga och jag gillar att det är ordning och reda och att jag har ett tydligt jobb att utföra.

Men rimliga krav och härliga kollegor var inte det enda som gjorde att Charlie ville stanna kvar på Nowaste.

Något som är värt att nämna är skillnaden på ledarna i jämförelse med mina tidigare arbetsplatser. Här bjuder mina ledare på sig själva och trots att de har mycket att göra engagerar de sig, hälsar och frågar hur jag mår. Det läggs tid på personalen och man bryr sig om varandra. Jag har haft tidigare arbeten där jag vaknat med en klump i magen varje morgon och bara jobbat för en inkomst, men så är det inte här.

Pappaledigheten är här men i framtiden vet Charlie att han har alla chanser att utvecklas inom bolaget.

Det finns chanser att klättra och många i bolaget har gjort olika resor internt och de blir som förebilder för oss andra. Trots att jag inte varit här särskilt länge så har jag ändå redan gjort olika saker som att packa på Coolstuff-terminalen, plocka på Everfresh-terminalen och testa både utlastning och orderhantering åt grossistkunder.

Vi tackar Charlie för pratstunden och vill både gratulera och önska lycka till nu när han blivit pappa.

 

Kontakta oss
close slider
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska